Ga naar de inhoud

Word jurylid bij De Vlaamse Debatwedstrijd!

Onze Vlaamse Debatwedstrijd staat of valt met de hulp van juryleden. Zij voorzien onze deelnemers immers van feedback & scores en zijn dus onmisbaar om de competitie vlot te laten verlopen.

Wat moet je daarvoor kunnen?

Helemaal niets!

Wij verwachten enkel een goede dosis enthousiasme en interesse in debat. Je krijgt van ons de nodige training en ondersteuning. Je start als beginnend jurylid en kan doorgroeien tot juryvoorzitter.


Je leert nieuwe mensen kennen, hebt de mogelijkheid om spannende debatten mee te volgen en je krijgt de kans om een certificaat te behalen (staat sowieso mooi op je CV). Vele voordelen dus!

Overtuigd?

Schrijf je hieronder in via het formulier!
Je zal dan ingeschreven zijn als jurylid voor de voorrondes. We contacteren je telkens per voorronde om te zien of je interesse en tijd hebt om mee te doen. Je engagement is dus helemaal vrij te kiezen, al zien we je natuurlijk graag terugkomen 😉

Heb je nog nooit gejureerd? No worries, wij bieden ook trainingen aan voor beginnende juryleden!
Hieronder kan je meer informatie vinden over onze jurytrainingen!

Infobrochure voor juryleden

Trainingen voor juryleden

Klik op een onderstaan item op het te openen
Momenteel zijn er geen trainingen gepland!

Summer School

In onze Summer School dompelen we jou vier dagen lang onder in de wereld van het debatteren, zodat jij met praktische kennis en tools aan de slag kan in jouw klas of organisatie. Je komt samen met andere Belgische en Nederlandse leerkrachten (in opleiding) en jeugdwerkers om te leren over de beginselen van het debatteren.

Alles bijleren over debat en public speaking tijdens straffe workshops? Check dan onze Summer School!