Ga naar de inhoud

Help mee met de Vlaamse Debatwedstrijd!

Zegt het jou iets om mee te werken aan de debatwedstrijd als kerngroepmedewerkers, organisatorische genieën,  fantastische foto-/videografen,…?


Wij zijn steeds opzoek naar doeners en denkers!

Vul je gegevens via onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

--------------------------

👇

Wil je graag jurylid of moderator zijn?

Altijd al een keertje in de jury willen zitten? Voor zowel beginnende als ervaren juryleden voorzien wij voldoende briefing en informatie zodat je jureren onder de knie krijgt.

Heb je al wat ervaring met jureren, en wil je next-level gaan en ervaring opdoen in het modereren? Meld je dan aan als moderator (voorzitter)!

Heb je nog nooit gejureerd, of wil je rustig aan beginnen? Meld je dan aan als jurylid (bijzitter)

Heb je nog nooit gejureerd? No worries, wij bieden ook trainingen aan voor beginnende juryleden!
Via de onderstaande knop kan je meer informatie vinden over onze jurytrainingen!

Ontmoet onze partner: Debateville

Debateville is op zoek naar mentoren!

Debateville is een social start-up en innovatief naschools debatprogramma waar jongeren in een grootstedelijke context de vaardigheden, kennis en attitudes ontwikkelen om hun maximaal potentieel te bereiken. Debateville werkt samen met studenten hoger onderwijs, die van september tot mei wekelijks een groep jongeren begeleiden tijdens de debat ateliers. Om die jongeren zo op weg te helpen naar een beloftevolle toekomst.

Waarom mentor worden?
Mentor zijn bij Debateville is een enorm verrijkende ervaring en een ongelofelijke kans om een positieve impact te hebben op het leven van jonge mensen. Eén van de grootste belemmeringen voor sociale mobiliteit is het gebrek aan essentiële vaardigheden zoals zelfvertrouwen, communicatieve vaardigheden, kritisch en creatief denken, empathie en veerkracht. Dit zijn precies de vaardigheden die onze tieners ontwikkelen tijdens de ateliers. Mentor zijn in ons programma laat je niet enkel toe om een rolmodel te zijn voor tieners die er het meeste behoefte aan hebben, het is ook een waardevolle en uitdagende ervaring waarbij je jouw leiderschapskwaliteiten en communicatieve vaardigheden verder kan ontwikkelen.

Debateville zoekt mentoren met een passie voor jongeren en spreken voor publiek. Je begeleidt wekelijks (bijvoorbeeld op woensdagnamiddag) gedurende 90 minuten een debat atelier voor een groep 11 tot 14 jarigen, en dit over een periode van 30 weken. De debat ateliers gaan steeds door in het Brussels hoofdstedelijk gewest. 

Zin in een onvergetelijke professionele ervaring en om bij te dragen aan het potentieel van onze Brusselse jeugd?
Schrijf je dan in via deze link!

Meer weten over Debateville? Ga naar www.debateville.org of stuur ons een mailtje: info@debateville.org

Alles bijleren over debat en public speaking tijdens straffe workshops? Check dan onze Summer School!