Ga naar de inhoud

Vacature: pedagogisch medewerk(st)er debat(wedstrijd)

Sharing is caring!

We zoeken een sociale, creatieve en bevlogen collega.  Als medewerker van Hujo heb je veel zin om wetenschap, dialoog en kritisch denken op een ludieke manier bij jongeren te brengen. 
Onze nieuwe collega heeft het enthousiasme en vindingrijkheid van een echte jeugdwerker, kan zelfstandig taken uitvoeren en is goed in het plannen, organiseren alsook het administratief afhandelen van activiteiten. Een rijbewijs B is een vereiste.

Hujo houdt rekening met factoren als geslacht, gender, opleidingsniveau, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte en wisselwerking tussen deze factoren.

Concreet ben jij verantwoordelijk voor de jaarlijkse debatinitiatieven rond ‘De Vlaamse Debatwedstrijd’ van Hujo.

  • Je werkt nauw samen met het vrijwilligersteam om de regionale voorrondes en nationale finale van de debatwedstrijd te organiseren.
  • Je coacht en werft vrijwilligers, zorgt dat de wedstrijd logistiek en inhoudelijk op punt staat, voert promo, onderhoudt contact met de vele partners en bouwt nieuwe partnerschappen uit. Meer info over de wedstrijd vind je hier: https://www.vlaamsedebatwedstrijd.be/.
  • Hujo en het project debat zijn volop in beweging, naast de vaste debatcompetitie denk je mee na over hoe we ons aanbod debat nog kunnen uitbreiden met oog op continuïteit en verscheidenheid in aanbod.
  • Algemeen functioneer je als projectmedewerk(st)er binnen Hujo. Dit betekent dat je mee verantwoordelijk bent voor de opzet, de uitvoering en de bijsturing van activiteiten binnen het kader van ons beleidsplan. Ons pedagogisch team is volop in beweging. Je bent flexibel en bereid om in onderling overleg breed ingezet te worden als pedagogisch medewerker.

Is je interesse aangewakkerd? Lees meer en solliciteer via de website van deMens.nu!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

📢 De inschrijven voor Editie 2024 zijn OPEN! Lees hoe je moet inschrijven en ga het debat aan! 📢